Bag om Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning ApS

Vi er udfører alt i traditionelle tømreropgaver, og derudover er vi eksperter i tagarbejde. Vi er et kvalitetsbevidst tømrerfirma, der altid kommer til tiden og overholder vores aftaler.

​Helt siden 1988 har Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning udført tømrerarbejde og tagopgaver på hele Fyn. Firmaet er startet af tømrermester Michael Christensen og har i dag mellem 8-10 dygtige ansatte - inklusive lærlinge og svende. Robert Winther er i dag medejer af firmaet og har været det i 5 år.

For at sikre en fortsat god grobund for virksomheden, så vægter vi ansvarlighed, punktlighed og udvikling af vores ansattes færdigheder indenfor vores branche.

​30 år - og stadig i udvikling

Nok er virksomheden gammel, men vi lægger stadig stor vægt på at være i udvikling, og vi bestræber os på altid at følge tidens tendenser.

For at sikre det gode håndværk har vi altid minimum en lærling ansat, men oftest har vi to. Vi tror på, at for at sikre eksistensen af vores fag, skal vi hjælpe med at bidrage til fremtidens arbejdspladser.

Eksperter i tag og andet tagarbejde

​Udover traditionelle tømreropgaver såsom renovering og udskiftning af vinduer og døre, så kan vi udføre næsten alt indenfor tagdækning. 

Alle tømrere fra Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning er nemlig certificerede tageksperter.

Løbende uddannelse & udvikling

Hvert andet år kommer alle vores ansatte på kursus for at holde sig opdateret på de nyeste teknikker, sikkerhedskrav og muligheder indenfor arbejde med mange slags tag: glaseret og klassisk tegl samt stål- og betontag. 

Den løbende videreuddannelse af vores medarbejder sikrer, at vi kan bevare den høje kvalitet i vores arbejde og levere de bedste resultater til vores kunder.

Få et tilbud fra din tømrermester i dag

Kontakt din tømrermester allerede i dag på telefon 62 64 15 24 eller mobil 21 75 00 08 for at høre mere om, hvad vi som tømrer har mulighed for at hjælpe dig med. Vi udarbejder naturligvis gerne et tilbud på, hvad det vil koste at få hjælp fra en erfaren og dygtig tømrermester fra Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning ApS.

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt 

Gratis og uforpligtende håndværkertilbud

Kvalitetsarbejde og tilfredse kunder siden 1988

​Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

​Firmaoplysninger

Sandholtvej 37, 5672 Broby

Klik her for rutevejledning

CVR: 37048984

Kontakt os

telephone-handle-silhouette_35 +45 6264 1524

mail_36  mc@decratag.dk

Indhent et håndværkertilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag - søndag: lukket

Mails besvares alle dage.