Bag om

Sandholt Lyndelse Tømrerforretning ApS

Sandholt Lyndelse Tømrerforretning ApS er en tømrervirksomhed, der udfører alle former for traditionelle tømreropgaver, og vi har gennem årene særligt specialiseret os i tagarbejde og boligrenovering .

Fynsk tømrervirksomhed med fokus på godt håndværk, ansvarlighed, og udvikling.

Sandholt Lyndelse Tømrerforretning har været i tømrerbranchen siden 1988, og vi har gennem årene opbygget et godt omdømme for vores arbejde rundt på hele Fyn.

Virksomheden blev startet af tømrermester Michael Christensen, og i dag er Robert Winther og Mark Munk kommet ind i virksomheden som medejere. Virksomheden har mellem 8-10 medarbejdere, herunder lærlinge og svende.

Kundernes tilfredshed kommer i første række.

Hos os er kundernes tilfredshed altafgørende, og vi har i dag opbygget en omfattende kundeportefølje med mange tilfredse kunder i Odense, Faaborg, Ringe, men også lokalt i Broby og på resten af Fyn. Vi tror på, at vores fokus på kvalitet og pålidelighed gør, at vores kunder gang på gang vender tilbage.

Hos Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning ApS stræber vi efter at levere et godt stykke arbejde hver gang og vægter kvalitet, pålidelighed og overholdelse af aftaler højt.

Vores ekspertise og store erfaring inden for tagarbejde gør os i dag til et oplagt valg for fynske kunder, der har brug for en kvalitetsbevidst samarbejdspartner til deres tagrenovering eller lægning af et nyt tag. Vores tømreropgaver inkluderer også alt fra at bygge en træterrasse, nye vinduer og døre og til renovering af boliger til både private og erhverv.

Udvikling og uddannelse af medarbejdere.

På trods af vores lange historie i branchen lægger vi fortsat stor vægt på at være i udvikling og følge tidens tendenser. Vi sørger bl.a. for løbende at videreuddanne og dygtiggøre vores medarbejdere.

Vores medarbejdere deltager bl.a. løbende på kurser for at holde sig opdaterede på de nyeste teknikker, trends, sikkerhedskrav og muligheder inden for tømrerarbejde og tagarbejde.

Lærlinge til fremtidens tømrerbranche.

Vi tager også ansvar for branchens fremtid ved at have mindst en lærling ansat på vores hold for at sikre, at næste generation af tømrere har de nødvendige færdigheder og den rette viden til at videreføre faget.

Vi tror på, at det er vores ansvar at bidrage til fremtidens arbejdspladser og sikre eksistensen af tømrerfaget.

Vores medarbejdere

Robert Winther

Indehaver

Mark Munk

Indehaver

Michael Christensen

Indehaver

Sanne Johansen

Kontoret

Christian Greve

1 års lærling

Mads Jørgensen

Tømrersvend

Lasse Jacobsen

3 års lærling

Jack Nielsen

Tømrersvend

Brian Winther

Tømrersvend