Udskiftning af vinduer i Odense, Faaborg-Midtfyn og Assens

Nye vinduer og døre

Hos Sandholt Lyndelse Tømrerforretning har vi over 30 års erfaring med udskiftning af vinduer og døre i Odense, Faaborg-Midtfyn, Assens og på resten af Fyn.

5/5

5 ud af 5. Baseret på 23 Google anmeldelser

Kvalitetsvinduer og døre fra danske leverandører

Hos Sandholt Lyndelse Tømrerforretning har vi stor fokus på at levere vinduer og døre af højeste kvalitet til vores fynske kunder. Derfor samarbejder vi med de bedste leverandører af danskproducerede vinduer og døre, der lever op til vores høje kvalitetskrav, og som opfylder vores kunders specifikke behov og ønsker.

Skræddersyede vinduesløsninger

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og hjælper dig med at finde en god løsning, der matcher din ejendoms byggestil. Hos os får du rådgivning og sparring, og vi hjælper dig trygt igennem hele byggeprocessen lige fra opmåling, levering og montering af dine nye vinduer og døre.

Er det tid til en udskiftning af boligens vinduer og døre?

Det kan du forvente af os:

Ekspert i udskiftning af vinduer og døre

Vi har været i branchen siden 1988 og har i dag opbygget en solid erfaring inden for udskiftning af vinduer og døre. Vores høje krav til byggematerialer og fokus på kundetilfredshed har resulteret i mange vellykkede vinduesprojekter og mange positive tilbagemeldinger fra kunder i bl.a. Odense, Faaborg-Midtfyn, Assens og på resten af Fyn.

Undgå dårligt indeklima og spar mange penge med energirigtige vinduer og døre

Vi har stor erfaring inden for energioptimering af boliger rundt på hele Fyn. Ved at udskifte dine gamle døre og vinduer med nye energieffektive lavenergiruder kan du ofte opnå en lavere varmeregning, et bedre indeklima og et bedre energimærke, der samtidigt kan være med til at forøge værdien på dit hus.

Opgrader din bolig med nye døre og vinduer fra Sandholt Lyndelse Tømrerforretning

Er det tid til at udskifte dine gamle vinduer og døre? Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at finde en skræddersyet løsning, der matcher dine ønsker og din boligs byggestil. Vi rådgiver dig og tilbyder altid en gratis indledende snak og et uforpligtende tilbud på udskiftning af dine vinduer og døre.

Ofte stillede spørgsmål

Se efter tegn som utætheder, træk, kondens mellem ruderne og beskadigede vinduesrammer. Hvis du oplever disse problemer, kan det være tid til at overveje nye vinduer og døre. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at tage fat i os for en uforpligtende snak.

Vi udfører tømrerarbejde på hele Fyn

Tidsrammen for selve udskiftningen afhænger af antallet og størrelsen af dine vinduer og døre samt eventuelle tilpasninger, men det vil typisk tage 1-3 arbejdsdage. Derudover skal du regne med en leveringstid fra leverandøren på ca. 2-8 uger - nogle gange lidt længere tid.

Vi hjælper dig naturligvis med at vælge de rigtige vinduer og døre baseret på dine behov, ønsker og ejendommens byggestil.

Når du skal ud at investere i udvendige døre og vinduer, er det vigtigt, at du vælger en producent, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Vi samarbejder bl.a. med Bøllemosen døre og vinduer A/S og Kastrup vinduer. Begge disse leverandører producerer vinduerne i Danmark, og Bøllemosens vinduer og døre er endda produceret i Kværndrup på Fyn.

Ja, du kan som udgangspunkt godt selv stå for montering af vinduer og døre i din bolig. Men vi anbefaler dog, at du får arbejdet udført af en tømrer for at sikre en korrekt opmåling, materialevalg og professionel montering.

Prisen på professionel udskiftning af vinduer varierer afhængigt af antallet og størrelsen af vinduer og døre samt materialer og arbejdstid. Kontakt os for et uforpligtende og gratis tilbud.

Der er flere materialer at vælge imellem, såsom træ, aluminium og PVC (plast). Vi kan rådgive dig om det bedste valg til din ejendom.

Ja, det kan vi naturligvis. Ofte vil det også være flere fordele ved at få monteret vinduer i forbindelse med en renovering, eller hvis I skal have udskiftet jeres tag. Står I over for en større renovering, er vi altid klar med gode råd og vejledning og kommer gerne med priser på en samlet renovering af jeres bolig.

Læs her: Nyt tag og tagrenovering og renovering af hus

Ja, Sandholt Lyndelse Tømrerforretning tilbyder 10 års garanti på materialer (vinduer og døre) og xx års garanti på vores tømrerarbejde.

Vi samler på glade Fynske kunder

Som tømrerfirma er vi stolte af vores arbejde og endnu mere stolte af de flotte tilbagemeldinger, vi får fra vores mange kunder rundt på Fyn.