Renovering af hus i Odense, Faaborg-Midtfyn og Assens

Få hjælp når du skal renovere din drømmebolig

Vi hjælper dig med at skabe det hjem, du altid har drømt om. Vi tilbyder renovering af hus i Odense, Faaborg-Midtfyn, Assens og på resten af Fyn.

5/5

5 ud af 5. Baseret på 23 Google anmeldelser

Professionel rådgivning og sparring

Vi tilbyder professionel sparring og rådgivning, sådan at vi sammen kan finde den rigtige løsning til dit projekt. Vi tænker kreativt og ser mulighederne i dit renoveringsprojekt, uanset omfang og kompleksitet.

Over 30 års erfaring

Med mange års erfaring i branchen har vi opbygget en solid viden og ekspertise inden for renovering af hus. Vi er stolte af vores håndværk og arbejder hver dag hårdt for at sikre, at vores kunder i Odense, Faaborg-Midtfyn og Assens samt resten af Fyn er glade for det færdige resultat.

Vi skaber værdi for vores kunder

Vi har stor ekspertise og erfaring inden for renovering af hus og fokuserer altid på at skabe mest mulig værdi i vores kunders hverdag. Det sker bl.a. ved at forbedre hjemmets æstetik, funktionalitet og energieffektivitet.

En vellykket renovering kan også være en attraktiv investering for mange boligejere, der oplever at husets værdi stiger.

Det kan du forvente af Sandholt Lyndelse Tømrerforretning:

Totalentreprise

Drømmer I om en totalrenovering af jeres hus. Vi kan stå for hele projektet fra start til slut, hvilket sikrer en gnidningsfri proces og et vellykket resultat. Vi samarbejder med andre faggrupper og koordinerer arbejdet, så du får et veludført og gennemtænkt resultat.

Individuelle løsninger

Vi arbejder med både store og små projekter, så uanset om du står over for en gennemgribende renovering, eller det bare er et enkelt rum, der skal renoveres, er vi klar til at hjælpe. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og skræddersyr løsninger, der passer til din personlige stil og smag.

Få hjælp til din boligrenovering

Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning ApS tilbyder en bred vifte af ydelser inden for renovering og ombygning af huse på Fyn.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud

Er du klar til at tage det næste skridt mod dit drømmehjem? Kontakt os i dag for at diskutere dine renoveringsbehov og modtage et gratis og uforpligtende tilbud. Lad os sammen skabe det hjem, du altid har drømt om.

Ofte stillede spørgsmål

Omkostningerne ved en husrenovering varierer afhængigt af projektets omfang, materialer og kompleksitet. Vi tilbyder naturligvis altid skræddersyede løsninger, der passer til dit budget og dine ønsker.

 

For at få en konkret pris på renoveringen af dit hus, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder en gratis indledende snak med sparring og rådgivning og et tilbud baseret på dine behov og ønsker. Du kan ringe til os på telefon 62 64 15 24 for yderligere information og vejledning.

Det afhænger af projektets størrelse. Mindre renoveringer kan tage et par dage, mens større projekter kan tage flere uger eller måneder. Vi giver dig gerne et estimat baseret på dit specifikke byggeprojekt.

Ja, der kan godt være visse renoveringsprojekter der kræver tilladelser. Vi vil rådgive dig om eventuelle nødvendige tilladelser og hjælpe dig med at indhente dem, før tømrerarbejdet påbegyndes.

Vi varetager alle slags renoveringsopgaver både til private og erhverv rundt på hele Fyn. Vi har stor fokus på godt håndværk i høj kvalitet og løsninger, der skal kunne holde i mange år.

Vi har erfaring med renovering af alt lige fra:

Tag os med på råd når du går med tanker om:

  • Renovering af din lejlighed
  • Renovering og modernisering af parcelhus, sommerhuse og villaer
  • Renovering af udlejningsejendomme og erhverv

Kontakt os når du har brug for en tømrer i Odense, Faaborg-Midtfyn, Assens eller på resten af Fyn

Ja, Sandholt Lyndelse Tømrerforretning ApS er naturligvis medlem af Byg Garanti. Når du vælger en tømrer, der er medlem af Byg Garanti, sikrer du dig samtidig BYG's 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private kunder.

Vi samler på glade Fynske kunder

Som tømrerfirma er vi stolte af vores arbejde og endnu mere stolte af de flotte tilbagemeldinger, vi får fra vores mange kunder rundt på Fyn.