Kunderne siger

Kundetilfredshed er vores topprioritet og vi stræber altid efter at levere det bedste tømrerarbejde og leve op til vores kunders forventninger. Vores medarbejdere yder hver dag en stor indsats for at sikre at vores kunder får en god oplevelse og vi er stolte af at have opnået en stor kundetilfredshed blandt vores kunder rundt på Fyn.

5/5

5 ud af 5. Baseret på 23 Google anmeldelser

Mit navn er Kim Ottosen. Jeg har gennem mange år arbejdet sammen med håndværkere via mit tidlere job som facilitychef. Sandholt Lyndelse Tømrer har været helt i top med de håndværkere jeg har arbejdet sammen med. Tilbudet var skarpt på prisen og kom hurtigt og kompetent, udførelsen skete som aftalt og i god kvalitet, og endeligt så svarede slutregningen på mit nye isolerede tag helt til det vi havde aftalt. Så ingen ekstraregninger og istedet en god byggeoplevelse. Hvis du kan få lige så god behandling som vi har haft, så fåes det ikke bedre.

Kong Signe Tilde Ottosen
Flot, seriøst og professionelt arbejde:) Sandholt Lyndelse Tømmerforretning kan varmt anbefales. Tak fra Skrænten, Korinth

Karina Haurum
Et rigtig godt og professionelt team, jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger, for det de laver er kort sagt -bare i orden.

Anne Christiansen
Jeg har fået monteret Troltekt plader på loft i stue og køkken/alrum samt monteret Akupaneler på 2 endevægge. Arbejdet blev udført meget professionelt, med stor præcision og flot finish. Personalet var meget serviceminded og lyttende til mit behov som kunde i alle faser af opgaven. Arbejdsstedet fremstod ryddeligt og rent underudførselen og efter endt arbejde. Jeg er meget tilfreds med Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning arbejde og giver hermed mine bedste anbefalinger.

Tue Wolfsberg

Vi samler på glade Fynske kunder

Som tømrerfirma er vi stolte af vores arbejde og endnu mere stolte af de flotte tilbagemeldinger, vi får fra vores mange kunder rundt på Fyn.