Flot tagrenovering i Odense

Nogle renoveringsprojekter skiller sig bare ud. Nina og Dani fra Odense har fået lavet en gennemgribende renovering, hvor de hele vejen igennem har valgt løsninger i virkelig høj kvalitet. Især står taget flot med de engoberede, glaserede tegl og kobber som det gennemgående materiale i tagrender, vindskeder og vinduesbeklædninger.

Tagrenovering Odense

Kvalitet hele vejen igennem

Huset ser utrolig flot ud efter renoveringen. Der er nye døre og vinduer overalt, og det glaserede tegltag stråler om kap med kobberelementerne, som går igennem hele huset med tagrender, vindskeder og vinduesbeklædning. Nina og Dani er da også rigtig tilfreds med resultatet. Det er noget helt andet, end da de købte huset.

– Huset så lidt slidt ud, da vi købte det for seks år siden. Det hele var groet til, og kvisten stod med råddent træ, fortæller Dani. De har selv fuget hele huset og renoveret kælderen. Og så har de fået Sandholt Lyndelse Tømrerforretning til at give huset den helt store tur både ude og inde. Med nyt tag, vinduer, døre og renovering af både 1. og 2. salen. Det har været en god proces.

– Der har været en god dialog, hvor vi er blevet inddraget hele vejen. Når der har været noget uforudset, har de spurgt: Hvad vil I gøre? Skal vi lave den hurtige løsning eller den rigtige løsning? fortæller Dani.

De valgte kvalitetsløsninger hele vejen. Det har kostet lidt ekstra, men det har været pengene værd.

– Huset står virkelig flot i dag. Vi er superglade for resultatet, og vi har kun gode ting at sige om Sandholt Lyndelse Tømrerforretning. De er utrolig dygtige og utrolig arbejdsomme. Når de siger, at de er her fra 7 til 15, så er de her. De knokler igennem, og der er ikke noget med at pakke sammen en halv time før. Hvis noget skal være færdigt, så bliver de efter tid og gør det færdigt, siger Dani.

Det bliver da heller ikke sidste gang, de entrerer med Sandholt Lyndelse Tømrerforretning.

– Du kan godt hilse og sige, at vi ringer igen. Vi mangler stadig stueetagen – den skal jo også have en tur på et tidspunkt, siger Dani og smiler.

Nyt tag i Odense

Man kan bare mærke, at de har styr på tingene

Sandholt Lyndelse Tømrerforretning har været hovedentreprenør på renoveringen af Nina og Danis hus i Odense. De har været rigtig godt tilfreds med samarbejdet.

- De har styret entreprisen på det hele og har været utrolig ihærdige. Hvis der er nogle udfordringer, så griber de altid bolden. Og det er blevet superfedt. Alt det, de har lavet, er superfedt, siger Dani begejstret. Han kendte faktisk ikke Sandholt Lyndelse Tømrerforretning på forhånd, men fik firmaet anbefalet.

- Jeg har en god kammerat, der sælger værktøj, og jeg spurgte ham bare: Hvem ville du vælge, hvis det var dit hus? Og så sagde han: Så skal du have fat i Michael og Robert, fortæller Dani. Det valg har de ikke fortrudt. - Når man møder dem, kan man bare mærke, at de har styr på tingene. De har sådan en ro og erfaring. De er fandeme dygtige. Jeg har virkelig kun gode ting at sige om dem, siger Dani.

Robert: Eksklusiv renovering med sans for detaljen

Indehaver Robert Winther var selv med til at renovere huset i Odense, hvor Nina og Dani fik lavet alle de gode løsninger. Det var et af de rigtig gode projekter, hvor tømrerne fik lov at bruge al deres erfaring.

– Nina og Dani har fået lavet en eksklusiv renovering, hvor de har valgt høj kvalitet hele vejen igennem, fortæller indehaver af Sandholt Lyndelse Tømrerforretning, Robert Winther.

Her er bl.a. brugt engoberede, glaserede teglsten til taget, mens tagrender, vindskeder og vinduesbeklædninger på både kvist og den gamle udestue er blevet beklædt med kobber.

– Det er klart, at det bliver dyrere med løsninger i så høj kvalitet. Hvis man har råd, er det givet godt ud. De engoberede teglsten koster ca. 25 procent ekstra, men så holder de også og ser stadig flotte ud om 40-50 år. Kobberet får hele huset til at ‘hænge sammen’, og så er der valgt nogle virkelig flotte døre og vinduer. Det ser bare megaflot ud. Og det holder, siger Robert Winther.

Engoberede glaseret tegltag
Kobberkvist og kobbertagrender i Odense
Nye vinduer og døre i Odense
Renoveret 2. sal i Odense

Det har vi lavet

Vi samler på glade Fynske kunder

Som tømrerfirma er vi stolte af vores arbejde og endnu mere stolte af de flotte tilbagemeldinger, vi får fra vores mange kunder rundt på Fyn.