Totalrenovering af hus i sh. Lyndelse

I løbet af 10 år har Anne og Mark fået totalrenoveret deres landejendom. Sandholt Lyndelse Tømrerforretning har været med hele vejen og har hjulpet med at finde de gode løsninger, så ejendommen i dag fremstår både moderne og med respekt for de originale bygninger.

Totalrenovering af hus i Sh. Lyndelse på Fyn

Vi er glade for det hver eneste dag

For 10 år siden købte Anne og Mark en gammel landejendom, som de siden har gennemrenoveret fra top til tå med hjælp fra Sandholt Lyndelse Tømrerforretning.

– Vi faldt for beliggenheden, men der skule laves en del. Kort efter kom vi i snak med Michael oppe i forsamlingshuset. Vi kunne mærke på ham, at han havde styr på sine ting, så vi inviterede ham ned for at give et bud på den første opgave med at skifte taget, fortæller Mark.

I første omgang fik de også et andet tilbud, som faktisk var billigere. Men de stolede på deres mavefornemmelse og gik efter kvaliteten.

– Vi har på ingen måde fortrudt, at vi valgte Sandholt Lyndelse Tømrerforretning. Siden har vi bare ringet til dem, fortæller Mark.

– “De har lagt tag, lavet nye vinduer og døre, isoleret, pudset – alt muligt. Og de kommer altid, når de siger, at de kommer,” tilføjer Anne. 

Parret forbereder sig nu på at flytte ind i deres drømmehus. Et sted, de kærligt har restaureret med hjælp fra Sandholt Lyndelse Tømrerforretning

 

De små detaljer gør en forskel

For Anne og Mark har det været en lang og god proces at totalrenovere deres landejendom. De er rigtig godt tilfredse med alle de gode løsninger, som samarbejdet med Sandholt Lyndelse Tømrerforretning har resulteret i.

– Vi er kommet med en masse ønsker og har spurgt: Kan det her lade sig gøre? Og så er de tit kommet med nogle nye ideer, som var endnu bedre. De er sindssygt gode til at læse vores tanker og føre dem ud i livet, fortæller Mark. Det gælder for eksempel ideen om at lade de gamle bjælker ligge frit og bruge dem som et gennemgående element, der løber igennem hele huset og de gamle lader, hvor der i dag er værksted. Et andet eksempel var forslaget om at placere et emfang i etageadskillelsen i stedet for en traditionel emhætte, der kræver mere rengøring.

– Det er de små detaljer, som på den lange bane gør det hele nemmere og bedre. Trappen op til 1. salen blev også anderledes, end vi først havde snakket om. Der foreslog de at bruge lodrette balustre i stedet for lige vanger, fordi det ville klæde huset. De havde ret, og vi har ikke fortrudt et sekund. I dag er huset også kun en my fra at være et nul-energihus, fordi vi har isoleret det så godt, siger Anne. 

Og resultatet? Det er parret utrolig godt tilfredse med.

– Vi er glade for det hver eneste dag, siger Anne og smiler.

Totalrenovering af hus i Sandholt Lyndelse

Det er gode folk - dem kan vi kun anbefale

Anne og Mark er godt tilfredse med, at de i sin tid valgte Sandholt Lyndelse Tømrerforretning som hovedentreprenør på opgaven med at renovere parrets hus fra top til tå.

- Det har fungeret supergodt. Det er Robert, der har stået for at kommunikere med murer, VVS'er og elektriker hele vejen. Det har givet et kæmpe overblik over projektet, og vi har meget stor tillid til Sandholt Lyndelse Tømrerforretning. Hvis de støder på noget, der ikke er i orden, så får de det bare lavet. De afleverer ikke noget, de ikke selv kan stå inde for, fortæller Anne. Hendes mand er helt enig.

- Det er en enorm befrielse, at vi bare kan ringe til Robert, Mark, Brian, Michael eller en af de andre. Vi er ikke i tvivl. Det er gode folk - dem kan vi kun anbefale, siger Mark.

Robert: "Jeg tør godt arbejde for min nabo"

Sandholt Lyndelse Tømrerforretning har igennem 10 år hjulpet Anne og Mark med at totalrenovere deres landejendom – med nyt tag på alle bygninger, renovering af boligens stueetage, 1. sal og de gamle staldbygninger, hvor der nu er værksted. Det har været et godt samarbejde, fortæller indehaver Robert Winther.

– Det er ret unikt, at vi har lavet hele deres hus fra kælder til kvist. Det er ikke så tit, at man får sådan en kunde, og de er lette at arbejde for. De ved, hvad de vil have – og de lytter meget gerne til gode ideer, så vi kan finde de rigtige løsninger. For eksempel foreslog vi, at de skulle lade de gamle bjælker hænge frit. Så sagde de bare: “Selvfølgelig skal vi det.” Tit vil folk se billeder – men Anne og Mark tør godt løbe med på den gode ide, siger Robert Winther. Og selvfølgelig arbejder han gerne for lokale kunder. For ham er det nærmest en æressag.

– Det betyder noget, at man tør arbejde for sin nabo. Det er der mange håndværkere, der fravælger. Jeg stoler så meget på mine folk, at jeg godt tør arbejde i min egen landsby, siger Robert Winther.

Renovering af køkken alrum
Renovering af stue
Før Efter

Det har vi lavet

Vi samler på glade Fynske kunder

Som tømrerfirma er vi stolte af vores arbejde og endnu mere stolte af de flotte tilbagemeldinger, vi får fra vores mange kunder rundt på Fyn.