​Udskiftning af døre og vinduer: Du kan spare på varmeregningen og klimakontoen

Vidste du, at der er penge at spare, hvis du får foretaget en udskiftning af ​vinduer og døre? Læs mere om de løsninger indenfor nye vinduer og døre, vores tømrerfirma kan tilbyde dig.

​Trænger dørene og vinduerne til en kærlig hånd eller en udskiftning? Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning tilbyder alt indenfor udskiftning af vinduer og udskiftning af døre. Det vil sige både levering, montering og reparation af døre i alle typer - lige fra træ til træ til alu og plast.

Vi opererer mest i Odense og Faaborg, men kører også ud til resten af Fyn.

Mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre

Vi har været i branchen siden 1988, og derfor har vi stort set beskæftiget os med alle opgavetyper inden for udskiftning af vinduer og døre. 

Alle opgaver på udskiftning af døre og vinduer tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du kan være sikker på et resultat, der matcher ejendommens stil og din økonomi.

De bedste leverandører af danskproducerede vinduer og døre

Vores fokus er altid på at levere et kvalitetsresultat, som også er økonomisk rentabelt for dig. Vi arbejder naturligvis kun med de bedste produkter fra nogle af branchens mest anerkendte leverandører til udskiftning af døre og udskiftning af vinduer: Bøllemosen døre og vinduer A/S og Kastrup vinduer.

​Begge leverandører producerer deres varer i Danmark, og Bøllemosens vinduer og døre er endda produceret i Kværndrup på Fyn.

Spar på varmeregningen med energirigtige ruder

Med tiden har vi opnået stor erfaring inden for energioptimering, som både bidrager til en lavere varmeregning og bedre indeklima - og som følge deraf også bedre velvære. Hos os kan en god energioptimering sagtens følge med udskiftning af døre eller udskiftning af vinduer.

Dermed kan det være en stor fordel at få udskiftet de gamle vinduer med nye, mere energirigtige modeller. Det er en løsning, som du kan glæde dig over både nu og på sigt.​

I forbindelse med udskiftning af døre og vinduer foretager vi også isolering. Det er nemlig en kombination af den rette isolering og energioptimerede ruder og døre, der giver de bedste resultater i boligen.

Få et tilbud på udskiftning af døre og vinduer​

Kontakt os allerede i dag på telefon 62 64 15 24 og vi vil stå klar til rådgivning om den helt rette løsning for dig. 

Vi udfører også tagarbejde

Vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud til dig, der indebærer en række services. Vi kommer først og fremmest ud og måler op, og dernæst både leverer og monterer vi vinduerne - inkl. isolering.

​Mangler du isolering til dit gulv, loft, tag eller andet kan vi også hjælpe dig med dette.​​

Få et tilbud fra din tømrermester i dag

Kontakt din tømrermester allerede i dag på telefon 62 64 15 24 eller mobil 21 75 00 08 for at høre mere om, hvad vi som tømrer har mulighed for at hjælpe dig med. Vi udarbejder naturligvis gerne et tilbud på, hvad det vil koste at få hjælp fra en erfaren og dygtig tømrermester fra Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning ApS.

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt 

Gratis og uforpligtende håndværkertilbud

Kvalitetsarbejde og tilfredse kunder siden 1988

​Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

​Firmaoplysninger

Sandholtvej 37, 5672 Broby

Klik her for rutevejledning

CVR: 37048984

Kontakt os

telephone-handle-silhouette_35 +45 6264 1524

mail_36  mc@decratag.dk

Indhent et håndværkertilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag - søndag: lukket

Mails besvares alle dage.