​Nyt tag? Lad os renovere eller udskifte taget

Hos Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning ApS har vi mere end 30 års erfaring i tømrerbranchen og har ligeledes stor erfaring med tagrenovering og lægning af nyt tag.​

​Hos Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning yder vi professionel rådgivning i forbindelse med, at du skal have skiftet taget, så du kan være sikker på at vælge den rette løsning.​

Vi kører primært i områderne omkring Odense og Faaborg, men vi kommer gerne ud på hele Fyn. 

I mere end 30 år har vi hjulpet rigtig mange mennesker med nyt tag og tagrenovering. Derfor ved vi med sikkerhed, at der er rigtig mange fordele ved at få lagt nyt tag på din bolig, fx i forbindelse med ombygning eller isolering/energioptimering.

Professionel rådgivning om valg af nyt tag

Når man skal have gjort sig et køb af nyt tag, så er det naturligvis meget vigtigt, at man som forbruger sørger for at få fundet sig den helt rigtige løsning fra start. 

Vi er eksperter i følgende tagtyper:

  • Ståltag
  • Tegltag (glaseret og alm. tegl)
  • Betontag

Der findes et væld af forskellige tagtyper, og du kan derfor med fordel vælge at rådføre dig med en fagmand inden dit valg af nyt tag. Det er ikke alle tagtyper, der passer til alle huse eller byggestile, og derfor kan det betale sig at få en ekspert med på råd, som kan vurdere, hvilken løsning passer bedst til dit hjem.

Tagrenovering- eller udskiftning? Hvad er den bedste løsning?

Har du et tag af ældre dato, som trænger til at blive renoveret, er vi naturligvis også gerne behjælpelige med dette. Vi kan udbedre både små og store skader på taget og har stor erfaring inden for tagrenovering. 

Det giver dog som oftest bedre mening at udskifte taget i stedet for at foretage en masse mindre reparationer, da de mange renoveringer kan blive dyrere i sidste ende. Ikke mindst fordi, at et nyt tag er mere energivenligt og holdbart.

Certificerede tageksperter

Nye tage og tagrenovation er vores hovedområde, og derfor sørger vi altid for at være opdaterede på de nyeste metoder og tendenser i branchen. Vores ansatte bliver løbende efteruddannede og certificerede.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at få lagt nyt tag, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud baseret på, hvor stort et areal du ønsker at få lagt taget på samt hvilken tagtype, du ønsker.

Vi udfører også udskiftning af døre og vinduer

Du er velkommen til at kontakte os på vores telefon 62 64 15 24. Du kan også sende en e-mail til mc@decratag.dk​​.​

Få et tilbud fra din tømrermester i dag

Kontakt din tømrermester allerede i dag på telefon 62 64 15 24 eller mobil 21 75 00 08 for at høre mere om, hvad vi som tømrer har mulighed for at hjælpe dig med. Vi udarbejder naturligvis gerne et tilbud på, hvad det vil koste at få hjælp fra en erfaren og dygtig tømrermester fra Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning ApS.

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt 

Gratis og uforpligtende håndværkertilbud

Kvalitetsarbejde og tilfredse kunder siden 1988

​Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

​Firmaoplysninger

Sandholtvej 37, 5672 Broby

Klik her for rutevejledning

CVR: 37048984

Kontakt os

telephone-handle-silhouette_35 +45 6264 1524

mail_36  mc@decratag.dk

Indhent et håndværkertilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag - søndag: lukket

Mails besvares alle dage.