Skal I renovere jeres hus?

Få professionel rådgivning i forbindelse med totalentreprise og større byggeprojekter.

Skal der bygges et ekstra værelse til huset, eller påtænker du at udvide med en udestue, nye karnapper eller en terrasse, så er vi dig behjælpelige med rådgivning og inspiration. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser, når du lader Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning stå for din ombygning eller renovering.

​​Tilbygning, ombygning og renovering af hus - vi klarer totalentreprisen

I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde professionel rådgivning og udførelse af en bred vifte af projekter, indenfor renovering af hus. Store som små, simple som komplicerede, nær Odense, Faaborg og resten af Fyn.

Har du ideer til isolering, ombygning eller tilbygning, tager vi naturligvis udgangspunkt i dem. Mangler du inspiration eller rådgivning i forbindelse med renovering af hus, så står vi gerne til rådighed med vejledning ud fra en grundig dialog med dig om din stil, samt dine ønsker og behov.​​

Få et erfarent tømrerfirma på opgaven

Vi er vant til at tænke kreativt og se mulighederne i ombygning, tilbygning og renovering af hus, og kan derfor komme med flere forskellige forslag til, hvordan vi bedst løser dit projekt.

Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning ApS står gerne for totalentreprisen på renovering, hvor vi er tovholdere på projektet fra start til slut.

​Vi sørger for at samle alle trådene og involvere de nødvendige faggrupper, så du blot skal glæde dig til at se det færdige resultat. Herunder afslutter vi aldrig et projekt på renovering af hus, før vi har sikret os, at du er glad og tilfreds.

Kontakt os og hør mere

​Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information om hvad vi kan gøre for dig, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 62 64 15 24​.​

Få et tilbud fra din tømrermester i dag

Kontakt din tømrermester allerede i dag på telefon 62 64 15 24 eller mobil 21 75 00 08 for at høre mere om, hvad vi som tømrer har mulighed for at hjælpe dig med. Vi udarbejder naturligvis gerne et tilbud på, hvad det vil koste at få hjælp fra en erfaren og dygtig tømrermester fra Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning ApS.

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt 

Gratis og uforpligtende håndværkertilbud

Kvalitetsarbejde og tilfredse kunder siden 1988

​Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

​Firmaoplysninger

Sandholtvej 37, 5672 Broby

Klik her for rutevejledning

CVR: 37048984

Kontakt os

telephone-handle-silhouette_35 +45 6264 1524

mail_36  mc@decratag.dk

Indhent et håndværkertilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag - søndag: lukket

Mails besvares alle dage.